Daniela werd geboren met een nomadenpersoonlijkheid, een ongebreidelde passie om nieuwe ervaringen op te doen. Sinds haar kindertijd voelde ze zich verbonden met het onbekende en de natuur.

Backpacken in India

Dagelijks vragen: “Wie is God?”. Dit leidde haar naar het moederland van de meeste oosterse religies: India. Ze was een jaar aan het backpacken, waarin ze de kans kreeg om in deze rijke eeuwenoude traditie te duiken.

Later zou ze verschillende keren naar dit land terugkeren. India veranderde haar manier om de wereld te zien en te voelen.

Studie Yoga en Meditatie

Ze reisde solo bijna het hele land door. Studeert yoga en meditatie en behaalt haar certificering als yogaleraar in Ashrams in Rishikesh en Mysore. En tweemaal de 10 dagen Vipassana-training, stiltemeditatie.

Naast Yoga is Daniela ook Ayurvedisch- en voedingsconsulente en hanteert een holistische benadering in haar behandelingen.

Aansluiten bij Plan Medicines

In 2016 kreeg Daniela de oproep om zich aan te sluiten bij Plan Medicines en in 2022 besloot ze naar de Peruaanse Amazonejungle te verhuizen en bij een familie van Shipibo’s sjamanen te gaan wonen.

Daar faciliteert ze ceremonies voor duizenden mensen.

De afgelopen tien jaar heeft ze over de hele wereld lesgegeven en gewerkt. Waaronder Dubai, Zambia, India, Argentinië, Peru en Portugal.

Vandaag de dag

Tegenwoordig is ze woonachtig in Portugal. Coördinator van Cristaland waar ze wekelijks dynamische meditaties, yogalessen en 1 op 1 sessies organiseert.

Daarnaast geeft Daniela ook retreats in Spanje bij o.a. VIPretreats.