Veelgestelde vragen

VIP retreats geeft de retreats in Spanje. In Communidad Valencia in de provincie Castellon. In de praktijk komt het er op neer dat onze villa´s tussen Castellon en Valencia zitten. U bent in 20 minuten in Valencia en 16 minuten op het strand van Sagunto of Canet.

Wij hebben de beschikking over 3 villa´s. Afhankelijk van het aantal gasten kiezen we welke villa er gekozen wordt. Dit heeft te maken met het aantal slaapkamers en badkamers die per villa verschillen. Vanaf 5 gasten is het altijd een villa met zwembad waar u gebruik van mag maken.

Onze chauffeur spreekt met u af wanneer en waar u opgehaald wordt. Hij brengt u dan netjes naar de locatie toe.

Iedere ochtend wordt er een heerlijk ontbijt voor u klaargemaakt. Dit allemaal in overleg met de gasten.

Het diner wordt klaargemaakt door een kok. Deze kookt voor u terwijl u mee kan kijken en als u zelf mee wil helpen kan dat ook. Op deze manier leert u meteen lokale Spaanse gerechten klaar te maken zoals paella.

Alles mag. Niks moet !

Ja hoor, het is allemaal vrijblijvend. Of je nu met de groep wilt optrekken of even lekker op jezelf zijn. Dat is geen probleem.

We hebben de beschikking over een 3-tal locaties. Alle locaties zijn voorzien van alle luxe en hebben meerdere slaapkamers. U heeft de mogelijkheid een aparte kamer voor u zelf te boeken zolang deze nog beschikbaar zijn. De kamers zijn ruim en een kamer delen is ook niet heel erg.

Vanaf 4 personen wordt er een locatie geboekt met zwembad. In de winter kan het zijn dat het zwembad niet is geopend.

Er is meer dan voldoende vrije tijd. Vaak wordt er in overleg met de groep zelfs een rondleiding in Valencia of oude stad georganiseerd.

Ook geldt voor alle activiteiten dat er geen verplichting is. U bepaalt zelf of u mee doet en kunt dus ervoor kiezen op pad te gaan.

Jazeker. Daarvoor is voldoende tijd vrijgemaakt. Vaak wordt er met de groep een rondleiding georganiseerd in bijvoorbeeld Valencia, Castellon of Sagunto. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen er zelf op uit te gaan. Ook hiervoor geldt Niks moet, Alles mag !

De retreats spelen zich af in het buitenland. Hiervoor is een reisverzekering verplicht. U dient dan ook zelf zorg te dragen dat u de juiste verzekering afsluit en voldoende verzekerd bent voor medische en psychische hulp in het buitenland.

Onze retreats heten niet voor niks VIP retreats. Iedereen krijgt voldoende aandacht om snel te kunnen leren. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau. U hoeft dan ook niet ervaren te zijn maar als u dat wel bent zult u waarschijnlijk ook nog veel leren tijdens onze retreats.

Wij staan open voor iedere vorm van samenwerken. Stuur ons een mail met wat je exact in gedachten hebt. Wij zullen hier een serieus antwoord op geven en misschien wie weet, kunnen we samenwerken.

Jazeker… In ons netwerk zitten naast de professionele yoga docenten ook andere mensen met hun specialiteiten. Denk hierbij aan doktoren, detox specialisten maar ook in de natuurlijke geneeskunde is er veel aan te bieden.

Bijvoorbeeld

  • Sjamanisme
  • Reiki
  • Bio resonantie
  • Bach Bloesem
  • Massage
  • Homeopathie

Indien u geïnteresseerd bent in een van deze behandelingen kunnen wij voor u kijken of er plaats is in de agenda en dan voor u reserveren.

De kosten voor deze behandelingen worden apart en rechtstreeks bij de behandelaar afgerekend.