Meer over Valencia

sagunto

Yoga in Valencia. Dat klinkt erg mooi niet? Nou we kunnen je vertellen dat dit ook werkelijk prachtig is. Deze provincie in de Comunidad Valencia waaronder ook de provincie Castellon valt is een parel te noemen.

Maar nu wil je natuurlijk wel wat meer weten over de regio Valencia en Castellon aan de Oostkust van Spanje.

Yoga in een groene omgeving

De locaties waar het VIPretreat plaatsvindt liggen in een groene omgeving nabij Sagunto. Deze plaats staat bekend om het kasteel en Puerto Sagunto met een prachtig zandstrand en een heerlijke wandelboulevard.

Ook het binnenland is omgeven door groen. Met heerlijke dennenbossen. Er zijn diverse natuurgebieden waar eindeloze wandelingen kunnen worden gemaakt. Het is tevens een prachtig gebied om foto’s te maken.

In deze regio kom je helemaal tot rust en kun je heerlijk ontspannen in de natuurlijke schoonheid.

De hoofdstad van de provincie Valencia is het gelijknamige Valencia. Een bruisende hoofdstad waar je je niet hoeft te vervelen.

Provincie Castellon

Ook de provincie Castellon wat ten noorden van Valencia ligt mag je zeker niet missen. Ook hier is het prachtige natuurgebied Sierra de Espadan te vinden met een overdaad aan groen.

In de omgeving is veel historie te zien uit de Romeinse tijd. Je vindt er tal van historische bezienswaardigheden, waaronder oude kastelen, kerken en paleizen.

 

 

 

 

 

Culinaire Valenciaanse keuken

Valenciaanse keuken: Zowel Castellon als Valencia staat bekend om zijn heerlijke keuken. Paella, een rijstgerecht met verschillende ingrediënten, is hier uitgevonden en is een van de meest iconische gerechten in Spanje.

Valencia is een provincie die voor ieder wat wils heeft, of je nu houdt van prachtige stranden, culturele evenementen, culinaire hoogstandjes of natuurlijke schoonheid.

Het is een geweldige bestemming om te verkennen en te genieten van de rijke Spaanse cultuur. En dit geldt ook voor de provincie Castellon.