Yoga retreat aan de Costa Azahar, Spanje

yoga-costa-azahar

Een yoga retreat boeken aan de Costa Azahar, dat klinkt erg lekker of niet dan? We kunnen je vertellen dat je echt tot rust komt in deze omgeving.

Je bevindt je in een prachtige omgeving in de heerlijke natuur. De rustige mentaliteit van Spanje en het heerlijke eten.

Wat zou het toch lekker zijn om hier een paar dagen yoga uit te voeren en meteen tot ontspanning komen.

Wat betekent Costa Azahar?

Costa de Azahar dit betekent “Oranjebloesemkust” omdat hier ook veel sinaasappel plantages te vinden zijn. In een bepaalde periode kleurt de omgeving dan ook helemaal oranje. En in het najaar worden de sinaasappels geoogst.

Ook worden hier veel citroenen en mandarijnen geoogst. 

Er zijn drie provincies in Costa de Azahar. Helemaal noordelijk ligt Castellon, daarna Valencia en Alicante is de meest zuidelijke provincie.

Elke provincie heeft weer zijn eigen mooie charme. 

Yoga in Costa de Azahar

Yoga kan vrijwel iedereen uitoefenen. Ook al ben je een beginner dan kan je meedoen. Je bent lekker in de buitenlucht en in de prachtige natuur. Alleen van de heerlijke geur en de vrijheid daar wordt je al een ander mens van.

Steeds vaker duikt yoga op aan de Costa Azahar. Niet alleen op het strand wordt Yoga beoefend, maar ook in de natuur, aan een meer of in een groene omgeving.

VIP-retreats-strand