Yoga retreat in Spanje

Yoga retreat in Spanje, bij het idee alleen al heb je een vakantiegevoel. Bij het woord Spanje denken we al snel aan mooi weer, lekker eten, fraaie stranden en de prachtige natuur.

Spanje is een uitgestrekt land met 50 miljoen inwoners. En de hoofdstad is Madrid.

Aangenaam klimaat

Het klimaat is zeer divers en uiteenlopend. Al denk je dat het in Spanje altijd mooi weer is, maar dit is niet waar. Het noorden zoals bijvoorbeeld Galicia, Asturië en Cantabria daar valt veel regen. Maar in de zomer is het aangenaam vertoeven.

In het midden van Spanje zoals de regio Madrid en Zaragoza, zijn hete zomers en koude winters en valt er sneeuw.

Aan de oostkust is er een mild klimaat en is het aangenaam in de zomer en nooit echt koud in de winter. 

Ook denkt men dat hoe zuidelijker je in Spanje bent hoe warmer het wordt. Maar dit gaat ook niet helemaal op. Wel is het zo dat Andalusië zeer droge en warme zomers heeft. 

Hoe dan ook, het is het hele jaar door aangenaam vertoeven.

Ontspan met yoga in Spanje

Als je er echt even uit wilt en Spanje met eigen gevoel wil ontdekken dan boek je een yoga retreat. Kom het ervaren, zien, ruiken en proeven. Je hebt hier maar een paar dagen voor nodig om het te ervaren. Dan kom je zeker nog eens terug.

Helemaal Zen in de natuur

Veel vrijheid voel je in de prachtige en groene natuur. Hier wordt je vanzelf wel helemaal zen. De heerlijke boslucht en de prachtige uitzichten in de natuurgebieden. Of wat denk je van de zeelucht als je een wandeling over het strand of de boulevard maakt.